Bekleding reparatie

Heeft u een beschadiging in het interieur van uw auto, bijvoorbeeld een brandplek of scheur in uw bekleding? Schadenet Leiden heeft alle technieken in huis om dit soort beschadigingen in uw interieur te repareren.

Alle soorten bekleding worden door ons gerepareerd, of het nu gaat om portierbekleding, een versleten autostoel, brandgaten of scheurtjes in bekleding. Of het nu stof of lederen bekleding betreft, het herstel is voor ons geen enkel probleem. In de meeste gevallen repareren wij de bekleding zodat u er niets meer van ziet of merkt.

Dashboard reparatie

Ook voor schade aan het dashboard kunt u bij ons terecht. Dit wil nog wel eens voorkomen als er apparatuur wordt verwijderd of vervangen. Schadenet Leiden herstelt kleine schades tot in detail en zorgt voor dashboard reparatie waarmee de originele structuur en kleur in ere worden hersteld. Vragen, of meer informatie nodig? Kom gerust eens bij ons langs. We stellen ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Deze is ook online aan te vragen.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak