Over Schadenet Leiden

In 1981 is Schadenet van Leiden opgericht door Henk van Spijker. Als één van de eerste schadeherstellers sloot dit schadeherstelbedrijf zich aan bij de franchiseketen Schadenet. Deze franchiseketen heeft een landelijke dekking met als opdrachtgevers onder meer leasemaatschappijen, verzekeraars, fleetowners en natuurlijk ook de particuliere berijder. 

Schadenet Leiden is uitgegroeid tot een middelgrote onderneming en is gevestigd aan de Halleweg 6 in Leiden Noord. Met kwalitatief hoogstaand vakwerk, passie en liefde voor het vak onderscheidt Schadenet Leiden zich in de automotive branche. Bij Schadenet Leiden staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Doordat de lijnen kort zijn wordt de klant snel, goed en flexibel geholpen. De medewerkers zijn deskundig en er wordt altijd gezocht naar de meest voordelige oplossing voor de klant. Niet voor niets zijn er klanten die al 25 jaar gebruikmaken van onze diensten!

Schadenet Leiden is multi-site gecertificeerd:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Erkend Duurzaam
  • Duurzaam Repareren

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak