Koplampschade

Schade aan de koplamp van uw auto ontstaan vaak zonder dat u dit merkt. Door steenslag en blootstelling aan UV-straling (zonlicht) kunnen koplampen dof worden en ze kunnen een gele gloed laag. Op de lange termijn zorgt dit ervoor dat de helderheid en het vermogen van de verlichting afneemt. Dit kan gevaarlijk zijn in het verkeer, het verminderd namelijk uw zichtbaarheid. Het kan er zelfs voor zorgen dat de auto niet door de APK komt.

Koplampen polijsten

Het polijsten van de koplampen is in sommige gevallen de oplossing. Veel mensen proberen dit zelf. Dit is vaak niet voldoende. Laat uw koplampen door Schadenet Leiden polijsten zodra deze mat, verweerd en vergeeld zijn. Vaak is polijsten niet voldoende, wij geven u hierin graag advies. Schadenet Leiden is tevens expert in het vervangen van koplampen, maar polijsten heeft onze voorkeur.

Meer informatie over koplampen afstellen

Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact op met Schadenet Leiden. Wij hebben een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Vaak is het polijsten van koplampen in 1 á 2 uur voltooid.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak