Steenslag herstellen

Heeft uw auto schade door steenslag? Laat de steenslag herstellen bij Schadenet Leiden. Wij hebben jarenlange ervaring in steenslag repareren, steenslag verwijderen en steenslag bijwerken. Wij werken met de nieuwste technieken, originele onderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken. Steenslag kan op den duur roest vrij spel geven. Wacht dus niet te lang, en neem snel contact op met Schadenet Leiden.

Steenslag verwijderen met spotrepair

Schadenet Leiden heeft verschillende technieken in huis om steenslag van uw auto te repareren, zoals spotrepair. Met deze slimme en effectieve methode worden kleine beschadigingen aan uw auto, zoals steenslag, snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische handeling. Met een kleine beschadiging is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Wilt u meer informatie over steenslag herstellen of wilt u weten hoe onze vakkundige autoherstellers te werk gaan? Neem dan snel contact op met Schadenet Leiden.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak